SØG JOB SOM MASKINBYGGER
LÆRLINGE SØGES


Vi søger en dygtig maskinbygger til vores afdeling
for automation og maskinkonstruktion

Du skal hjælpe os med at fremstille specialmaskiner til industrien. Alle maskiner er unikke og derfor skal du være maskinbygger med stort M. Du brænder for udvikling og går ikke af vejen for en udfordring.

Jenit har udviklet og bygget komplette automationsløsninger i mere end 40 år på tværs af en række industrier. Alle maskiner er unikke, og vi er med hele vejen fra idé til færdigt produkt. Du bliver således del af et stærkt team, der har store faglige ambitioner og et højt fagligt niveau.

Du er en udvikler, der sætter pris på at arbejde med innovation og nye projekter. Du er desuden en problemknuser, der tænker ud af boksen, når opgaven skal løses.
 

Opgaver

  • Fremstille maskiner, maskindele og produktionsanlæg

  • Opstille, indstille og teste produktionsanlæg

  • Reparere og vedligeholde produktionsanlæg
     

Kvalifikationer

  • Klejnsmed, industritekniker, maskinarbejder eller lignende

  • Kvalitetsbevidst, præcis og kreativ

  • Du kan arbejde selvstændigt og er god til at planlægge din tid 

  • God til at samarbejde 


Kom og vær med
Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og mange har været ansat hos os i mange år. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, sundhedsforsiking og frokostordning.
 

Søg jobbet
Kontakt direktør Jeppe Rasmussen på jr@ysm.dk eller tlf. 4033 8689. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Samtaler afholdes løbende. Vi glæder os til at høre fra dig!

Hent stillingsopslaget som pdf fil

----------

Jenit A/S beskæftiger ca. 20 medarbejdere med fremstilling af automationsløsninger til danske og udenlandske industrivirksomheder. Jenit er en del af Yding Smedie & Maskiner A/S, der i alt beskæftiger ca. 60 medarbejdere. I 2017 flyttede virksomheden til nye, moderne faciliteter på Egeskovvej i Horsens. Virksomheden har bl.a. modtaget Østjysk Landboforenings Initiativpris, DMFs Pris som Årets Lærested, Case IH Mastercertificering, Prisen for Danmarks Bedste Lærling og Agromeks Produktnyhedspris.

JENIT Automation Egeskovvej 10, 8700 Horsens T: (+45) 75 75 13 66 M: jenit@jenit.dk W: www.jenit.dk